Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya konuleri sebebiyle baplar mazarrat görmez.

Açılıp - kapanma emeklevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu keyfiyet arama edilmelidir. 

Dokumada yangın çıkması halinde flama ve kötü yangın bapsı sebebiyle özelliklerine rabıtlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık binayor. Bir de panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 düzen sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yetişmek; dayanıklı, estetik baplara en münasip fiyatlarla sahip olgunlaşmak midein İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike malumat alabilirsiniz.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nite açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak rastgele bir mütehassıslık meydanı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Bu tür yangın merdiveninin gerçek özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayıcı dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven mevzun bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana Yangın Kapısı mevla binalar yahut bediiyat düşünceların bir faktör evetğu binalar yürekin makul hale getirir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin yerı teselsül, yangın bapları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri kabil başka yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Kanatlar içre şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin dayanak plakaları mevcuttur.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık dâhilin yeğleme edilir.

Böylelikle imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış evet.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen binada imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun tuzakıyoruz.

Elektrikler kesik evetğunda üstelik geceleri parlayan bir gestaltda olan bu tasarlar ağır durumların defa göstericisidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Report this wiki page